A holló

Kerekítő baba-mama foglalkozás januártól

 

Kerekítő baba-mama foglalkozás

Balatonfüredi és környékbeli anyukák, kisbabák!

Januárban indulnak a Kerekítő baba-mama foglalkozások újra Balatonfüreden, sőt sokatok kérésére rögtön kettő is!

Fontos infók időpont és árváltozásról:

Új időpontokban ám a jól ismert vidám hangulattal várlak titeket a kisbabátokkal együtt!

Csütörtökönként,

9.45 órakor Kerekítő Mondókás Móka,

10.30 órakor Kerekítő Manó Torna a Lipták Gábor Városi Könyvtárban.

Kerekítő Mondókás Móka ( 0-3 év)

Kerekítő manó bábjeleneteivel, csodás magyar népdalokkal, mondókákkal, ölbéli játékokkal és hangszerjátékkal fogadlak a kisbabáddal együtt. A foglalkozásaimon felcsendül citera, furulya, triangulum, koshi és sokféle ritmushangszer, valamint a jó hangulatot egy óriási színes, labdákkal teli ejtőernyővel színesítem.

Kerekítő Manó Torna (1-3 év) 10:30

A Kerekítő Manó Torna 40 perces foglalkozás. mely Kerekítő manó bábjelenetével kezdődik, ölbeli játékokkal, mondókákkal, dalokkal, mozgásos játékokkal, majd ejtőernyős labdás résszel folytatódik, és tornaszeres játéktérrel zárul. A Kerekítő Manó Tornán a speciális, Ayres terápiás, mozgásfejlesztő tornaeszközökkel játszhatnak a gyermekek, mely elősegíti a mozgáskoordinációt, egyensúlyérzéket, testtudatot.

Árak:

Alkalmi belépő: 1400 Ft / család, 5 alkalmas bérlet :6000 Ft / család

A bérlet más foglalkozásaimon is felhasználható, portékáimra is beváltható.

3 hónapig lejárható

Január hatodikán csütörtökön várlak Kerekítő manóval együtt titeket!

Kövess az oldalamon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100047389218140

Csatlakozz a zárt FB csopimba: https://www.facebook.com/groups/323692425502770

Kerekíts velem online egy belépőjegy áráért: https://www.facebook.com/groups/472592424438891

Honlap: www.kerekito.hu

Instagram: https://www.instagram.com/kerekitofizlkata/

#kerekítofizlkata #kerekítoveszprem #ker #baba #kerekítoveszprem

Fizl Kata

Elérhetőség: 06203285331

 

Kerekítő baba-mama foglalkozásvezető Veszprém környékén
Babajelnyelv oktató
Mesés varázsló


 

Titkos kalendárium

Erzsébet királyné és a magyarok

Még senki nem írta meg ennyire regényesen, de egyben korabeli tudósítások, visszaemlékezések, naplóbejegyzések és magánlevelek alapján - azaz a lehető leghitelesebb források segítségével - Erzsébet történetét arra koncentrálva, ami az ő életében az egyik legfontosabb dolog volt: hogy Magyarország királynéja! Azzal a szeretettel, amit magyarként érezhetünk iránta, aki, mondhatjuk, szívében is magyar volt. Erzsébet kétszer tért magához eszméletvesztést követően, és mindkétszer magyarul szólalt meg először. Szerette férjét, Ferenc Józsefet, de szerette Andrássy Gyula grófot is - igazi, mély barátsággal, amelyet, ahogy egyszer fogalmazott, "nem mérgezett meg a szerelem". Szerette magyar udvarhölgyeit, szeretett hazánkban tartózkodni (jobban, mint Bécsben), és mindent megtett azért, hogy Ausztria kiegyezzen Magyarországgal.

Erzsébet királyné és a magyarok : barátság vagy szerelem? / Káli-Rozmis Barbara. - Budapest : Helikon, 2021.

Ismeretterjesztő könyv


 

Teljes meditáció

A Teljes meditációval Deepak Chopra a kezedbe adja a legjobb életmód kulcsát. Egy hiteles, gyakorlatias meditációs könyv ez, amely segít a modern élet és a körülöttünk lévő káosz okozta szorongás enyhítésében, egy stresszmentes élet új dimenzióinak megtapasztalásában. Deepak Chopra már 30 éve a nyugati meditációs forradalom éléről gazdagítja tudásával mindannyiunk életét. A Teljes meditáció részletekbe menően bemutatja, és radikálisan újraértelmezi azokat a fizikai, mentális, érzelmi, kapcsolati és spirituális előnyöket, melyeket a meditáció nyújthat. Deepak végigvezeti olvasóit azon az úton, ahol a tudatosság egy új szintjére ébredhetnek, hogy új és tiszta víziót alkossanak maguknak, megszabadítsák elméjüket és testüket a szenvedéstől, és visszanyerjék valódi önmagukat. Az olvasók olyan átalakulási folyamaton mennek át, ami felébreszti testüket, elméjüket és lelküket, és lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában a nyitott, szabad, kreatív és boldog tudatosság állapotában éljenek. Ezzel a könyvével Chopra a magasabb szintű tudatosság és a teljesebb létezés felé vezető, életet megváltoztató törekvéssé emeli a meditációt.

Teljes meditáció : szeretetteljes, tudatos élet / Deepak Chopra. - Budapest : Édesvíz, 2021.

Ismeretterjesztő könyv


 

Mi, magyarok a színpadon

Latinovits, Ruttkai, Törőcsik, Sinkovits, Garas, Psota... sokáig sorolhatnánk a huszadik századi magyar színjátszás felejthetetlen alakjait. Könnyedén fel tudjuk idézni csodálatos alakításaikat, még mindig fülünkbe cseng a hangjuk. De kik voltak ők valójában a színfalakon kívül? Mit éltek meg ezek a tehetséggel és érzékenységgel megáldott emberek mielőtt felgördült volna a függöny? Mennyit tettek hozzá a személyes kudarcok, örömök, bánatok a művészi teljesítményükhöz?
Sal Endre, a népszerű Mi, magyarok könyvek szerzője ezúttal a színművész mögött rejlő emberre irányítja olvasói figyelmét. Az esendő, olykor hibázó, küzdő, szeretetre, elismerésre éhes hétköznapi emberre, aki a tapasztalataiból és az őt ért hatásokból olyan kimagasló művészi teljesítményt tudott felépíteni, ami generációk számára nyújtott és nyújt a mai napig maradandó élményt.

Mi, magyarok a színpadon : 51 fantasztikus színészlegenda élete / Sal Endre. - Budapest : Libri, 2021.

Ismeretterjesztő könyv


 

Halálról és életről

Miután kiderül, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, Marilyn és férje, Irvin D. Yalom, a neves pszichoterapeuta elhatározzák, hogy közösen írt naplóban vallanak a közelgő véggel vívott küzdelmükről. Szívbe markoló írásuk az elválás és veszteség fájdalmáról, az élettől való búcsúzás méltóságáról szól, és arról, hogyan lehet úgy élni és szeretni, hogy visszatekintve semmit ne kelljen megbánni.

Halálról és életről / Irvin D. Yalom, Marilyn Yalom. - Budapest : Park, 2021.

Ismeretterjesztő könyv