Nyári tábor

Táborainkról

Könyvtárunk 1990 óta szervez nyári szabadidős táborokat, hátrányos helyzetűek (anyagi és szociális problémákkal küzdő családok gyerekei, sajátos nevelési igényű gyerekek, nagycsaládosok gyerekei) részvételével. Sok hátrányos helyzetű család számára ez az egyetlen lehetőség, hogy gyerekeit nyaralni küldhesse. Már kialakultak kisebb csoportok, családok vagy baráti társaságok, akik alig várják, hogy elkezdjük szervezni a következő tábort. A Nagycsaládosok Szivárvány Egyesületével kialakult jó együttműködésnek köszönhetően sokgyermekes családok is jöhetnek, akár szülőkkel, nagyszülőkkel együtt is. A tábort balatonfüredi és a kistérségében élő gyermekek és családok számára szervezzük.

A nyári táboraink fő célkitűzése az, hogy hozzájáruljon az általános iskolás korosztály szabadidejének kulturált eltöltéséhez. Olyan elfoglaltságot kínálunk, amely egyszerre szolgálja a csoport közösséggé formálódását, közös művelődést, országjárást, a természetes környezet jobb megismerését.

Gyertek velünk táborba!

Nyári tábor Kecskeméten

  1. július 23-28-ig

 

Gyere velünk

a könyvtári táborba és

érezd jól magad egy kiváló csapatban!

Hozd a haverokat is!

 

További információk és jelentkezés:

a Lipták Gábor Városi Könyvtárban,

Balatonfüred, Kossuth u. 33. (DRV épülete)

 vagy a 87/343-070-es számon.

Táboraink

Évtizedek óta szervezünk táborokat a gyerekeknek, de számos visszatérő felnőtt-táborozónk is van a törzstagokká vált ifjúság mellett.

6 nap 5 éjszaka teljes ellátással és rengeteg programmal!

Évente változó helyszín, hogy megismerd gyönyörű országunk csodálatos értékeit!